Bottega Spumante Rosé Gold 11,5% 0,75 ltr

0.75 L / Bottega

Varastossa

27,19 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Bottega Rose Gold
Valmistaja: Bottega
Viinityyppi: Kuohuva
Rypäletyyppi: 100% Pinot Nero Prosecco
Alkuperämaa: Italia
Alue: Oltrepó Pavese, Lombardia
Alkoholipitoisuus: 11,5 %
Kuvaus:
Tuotantomenetelmä:
Bottega Rose Gold on kuohuviini, joka on valmistettu Lombardian Oltrepó Pavesessa kasvatetuista Pinot Nero -rypäleistä. Viiniköynnökset viihtyvät 100-300 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, ja kasvitiheys on 4500 kasvia per eekkeriä. Sadonkorjuu tapahtuu elokuun lopussa, jolloin rypäleet poimitaan käsin ja niille tehdään "rosé"-viinifiointi valvotussa lämpötilassa. Rypäleiden kuoret ovat kosketuksissa rypäleen puristemehun kanssa 24 tuntia 5°C:ssa ennen kuin ne erotetaan pehmeällä puristamalla. Käyminen tapahtuu valvotussa 18°C:n lämpötilassa. Viini käy läpi kuohumisprosessinsa seuraavana vuonna, ja toinen käyminen suoritetaan "Long Charmat" -menetelmällä terässäiliöissä 14 °C:ssa 60-90 päivän ajan.
Maistamisen muistiinpanoja:
Tämä kuohuviini esittelee vaalean persikkavärin ja sen tuoksussa avautuu kukkainen tuoksu mustaherukan ja metsämansikan vivahtein. Maku on raikas ja harmoninen, ja sille on ominaista hieno, herkkä hapokkuus.
Tarjoiluehdotus:
Bottega Rose Gold sopii kaikkiin aterioihin ja korostaa sushin, kalan, kasvisruokien ja juuston makuja. Sen voi nauttia myös illallisen jälkeen, aperitiivina tai cocktaileissa. Tyylikäs pullo, joka sekä suojaa viiniä valolta että on esteettisesti miellyttävä, tekee siitä ihanteellisen lahjan. Suositeltu tarjoilulämpötila on 4-5°C.
Johtopäätös:
Bottega Rose Gold edustaa Lombardian alueen rikasta viiniperinteitä ja käsityötaitoa. Tuoreuden ja aromin elegantilla tasapainolla tämä kuohuviini ei ole vain makuelämys, vaan myös visuaalinen kokemus kauniin pullon ansiosta. Täydellinen valinta kohottamaan tunnelmaa erityisissä tilaisuuksissa tai hienostunut lahja viinin ystäville.
Tarkemmat tiedot

Market Price

49,98 €

Valmistaja

Bottega SPA GODEGA DI SANT'URBANO ITALIA