Dalwhinnie 15 Years 43% 70 cl

0.7 L / Dalwhinnie

Varastossa

78,56 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Tuotteen nimi: Dalwhinnie 15 vuotta
Alkoholi %: 43 %
Merkki: Dalwhinnie Distillery
Ikä: 15 vuotta
Tyyppi: Single Malt Whisky
Maa: Skotlanti
Alue: Highland (luettu usein Speysideksi)
Koko: 70 cl.
Kuvaus:
Dalwhinnie 15 Years Single Malt Whisky on Highland (usein Speyside) -viskien todellinen edustaja. Tässä Dalwhinnie-tislaamon 15 vuoden ilmeessä yhdistyvät karamellin, hedelmäsalaatin ja vaniljakastikkeen klassiset nuotit ja heikko savun vivahde, mikä tekee siitä täydellisen ja tasapainoisen dramin.
Ensimmäisellä haistelulla huomaat aromaattisia vivahteita, joita seuraa rehevä nektariini, kuusama ja aavistus päärynää sekä heikko savua. Maussa on maltaista makeutta, jota täydentävät saksanpähkinä ja omaleimainen Manuka-hunaja. Hellävarainen savuinen sävy tekee mausta monimutkaisen ja täyteläisen, ennen kuin tulee mausteinen pohjavire.
Viimeistely on pitkä ja kestävä, ja sille on ominaista mallas, pähkinä ja manteli. Tätä viskiä ovat ylistäneet monet, mukaan lukien Jim Murray, joka myönsi sille 95 pistettä viskiraamatussaan.
Lisäksi tämä viski sisältää kanervan, kanelin, päärynän, hunajan ja toffeen vivahteita. Tälle viskille on erityisen ominaista sen sileys ja tyylikäs profiili, jonka voimainen, samettinen virtaus jättää hienostuneen jälkimaun.
Dalwhinnie 15 years ei ole vain erinomainen esitys alueen perinteisestä tyylistä, vaan se on myös täydellinen johdatus single malt -viskin maailmaan.
Tislaamo:
Dalwhinnie Distillery rakennettiin vuonna 1898 ja se sijaitsee näkyvällä paikalla Drumochter Passin läpi kulkevan tien vieressä. Se on 1075 jalkaa merenpinnan yläpuolella, ja se on Skotlannin korkein tislaamo. Tislaamo on kokenut ruudullisen historian, mutta nyt sen omistaa United Distillers. Tämä viski kypsyy hitaasti joissakin Skotlannin ankarimmissa sääolosuhteissa, mikä antaa sille ainutlaatuisen luonteen.
Tarkemmat tiedot

Valmistaja

Dalwhinnie Distillery Dalwhinnie, Inverness-Shire, PH19 1AB Scotland

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable