Kopparberg Pear Cider 7% 24 x 330ml

7.92 L / Kopparbergs

Varastossa

3,41 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Hemmottele makuhermojasi Kopparberg Pear Ciderillä, herkullisella siiderillä, joka herättää mehukkaiden päärynöiden maun henkiin. Tämä pakkaus sisältää 24 tölkkiä, kukin 330 ml, ja siiderin alkoholiprosentti on 7%. Tule mukaan makumatkalle, jossa virkistävä makeus ja aito päärynän maku yhdistyvät täydelliseksi.
Tuotetiedot:
Alkoholi %: 7 %
Sisältö: 24 x 330 ml purkkia
Tyyppi: Päärynäsiideri
Maa: Ruotsi
Ihanteellinen: Viihtyisiin kokoontumisiin, kesäjuhliin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa haluat nauttia virkistävästä ja makeasta siideristä.
Kopparberg Pear Cider tarjoaa kirkkaan ja loistavan keltaisen värin, joka vangitsee mehukkaan päärynän eloisan olemuksen.
Maku on hieno sekoitus luonnollista päärynämakeutta ja virkistävää hapokkuutta, joka jättää miellyttävän jälkimaun. Tämä siideri tunnetaan aidosta ja luonnollisesta päärynämaustaan, joka tuo muistoja lämpimistä kesäpäivistä.
Kopparberg Pear Cider -pakkauksella olet valmis hemmottelemaan makuhermojasi ja virkistämään aistejasi. Se on ihanteellinen viihtyisiin kokoontumisiin, kesäjuhliin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa haluat nauttia virkistävästä ja makeasta siideristä. Tarjoile jääkylmänä ja anna sen aidon päärynämaun viedä sinut makuelämykseen, joka herättää muistoja suoraan puusta poimituista mehevistä päärynöistä. Juo Kopparbergin päärynäsiiderin virkistävä ja makea maku ja anna sen muuttaa tilaisuudet todelliseksi makuseikkailuksi.
Tarkemmat tiedot

Market Price

97,92 €