Koskenkorva 40% 1 ltr.

1 L / Koskenkorva

Varastossa

18,49 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Koskenkorva 40% 1 L on aito ja puhdas vodka, joka edustaa ylpeätä suomalaista tislausperinnettä. 40 % alkoholiprosentti ja 1 litran pullossa tämä vodka tarjoaa esimerkillisen puhtaan ja terävän maun. Suomen maaseudun sydämessä luotu Koskenkorva Vodka on osoitus käsityöstä ja laadusta. Tämä korkealuokkainen vodka on tislattu paikallisista raaka-aineista ja lähdevedestä, mikä takaa poikkeuksellisen puhtauden ja sileyden.
Sisältö: 1 litra
Alkoholipitoisuus: 40 %
Valmistaja: Koskenkorva
Tyyppi: Vodka
Maistaminen: Puhdas ja terävä profiili, jossa on hillitty makeus ja pehmeä, puhdas lopputulos, joka heijastaa vodkan korkealaatuisia ja puhtaita ainesosia.
Tarjoiluehdotus: Ihanteellinen nautittavaksi siistinä, jäillä tai klassisten ja modernien cocktailien olennaisena ainesosana. Tämä vodka on myös erinomainen sekoitettava soodan tai tonicin kanssa virkistävän ja hienostuneen juoman saamiseksi.
Pakkaus: Pullon muotoilu on minimalistinen ja elegantti, heijastaen tuotteen klassista ja puhdasta luonnetta, joten se on tyylikäs lisä jokaiseen baarimallistoon.
Ihanteellinen tarjoilulämpötila: Nauti parhaiten jäähdytettynä korostaakseen vodkan puhtaita ja teräviä makuaistia.
Suositeltu lasityyppi: Perinteinen vodka-shottilasi aitoa makuelämystä varten tai cocktaillasi tutkimaan sen monipuolisuutta juomien luomisessa.
Tietoja valmistajasta:
Koskenkorva on ikoni suomalaisessa vodkatuotannossa ja on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi Suomen arvostetuimmista tislaajista. Sitoutumisestaan ​​laatuun ja innovaatioihin tunnettu Koskenkorva hyödyntää vuosisatojen perinteistä osaamista yhdistettynä nykyaikaisiin tekniikoihin luodakseen ainutlaatuisia henkiä. Heidän 40-prosenttinen 1 litran vodka ei ole poikkeus, mikä on osoitus heidän taitavasta käsityöstään ja omistautumisestaan ​​puhtauteen ja makuun.
Historia:
Koskenkorva Vodkalla on rikas historia, joka ulottuu 1900-luvun puoliväliin, jolloin siitä tuli suomalaisen käsityön ja laadun symboli. Brändi on rakentanut mainetta korkealaatuisen, suomalaista luontoa ja kulttuuria heijastavan vodkan luojana. Niiden 40 % 1 litran versio on vuosikymmenien hienostuneisuuden ja täydellisyyden tulos, mikä tekee siitä suosikin vodkaharrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.
Tarjoiluehdotus:
Koskenkorva 40% 1 L on ihanteellinen niille, jotka arvostavat vahvaa, puhdasta ja aitoa vodkaelämystä. Se sopii täydellisesti niin arkisiin tapaamisiin kuin muodollisiin tilaisuuksiin. Nauti siitä siististi kokeaksesi sen täyden luonteen, jäällä saadaksesi tasaisen ja viileän kokemuksen, tai sekoita se klassisiin cocktaileihin syvyyden ja intensiivisyyden lisäämiseksi. Tämä vodka on myös erinomainen yhdistettynä yksinkertaiseen sekoittimeen, kuten tonic tai sooda, luoden virkistävän ja helposti lähestyttävän juoman.
Tarkemmat tiedot

Market Price

32,82 €

Valmistaja

Altia Oyj Pääkonttori, Porkkalankatu 22 A, PL 350, 00101 Helsinki Finnland