Laphroaig 10 Years Islay Single Malt 40 % 0,7 l

0.7 L / Laphroaig

Varastossa

69,99 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Tuotteen nimi: Laphroaig 10 vuotta Islay Single Malt
Alkoholi %: 40 %
Tyyppi: Single Malt Whisky
Maa: Skotlanti
Alue: Islay
Koko: 70 cl.
Kuvaus:
Laphroaig 10 years on yksi Skotlannin Islay-saaren tunnetuimmista single malt -viskeistä. Sen ominainen maku ja aromi johtuu ainutlaatuisesta prosessista, jossa mallasohra kuivataan suoraan Islaysta peräisin olevan turpeen tulessa. Tämä antaa viskille sen savuisen ja turpeisen luonteen, josta Laphroaig on niin kuuluisa.
Laphroaig 10:n ensimakussa huomaat heti selkeän savuisen maun, jota seuraa pian merilevän vivahteet ja odottamaton makeus. Tämä monimutkainen makuprofiilien yhdistelmä tuottaa pitkän ja pysyvän jälkimaun, joka tekee tästä viskistä todellisen kokemuksen aisteille.
Nimi "Laphroaig" lausutaan "La-froyg" ja tulee gaelin kielestä, jossa se tarkoittaa "kaunis luola leveän lahden rannalla". Tämä on osuva kuvaus tislaamosta, joka sijaitsee viehättävällä lahdella Islayssa.
Pakkaus:
Laphroaig 10 years Single Malt Whisky toimitetaan 70 cl:n pullossa, jonka alkoholipitoisuus on 40 %. On myös erikoispainos nimeltä "Laphroaig Four Oak", joka toimitetaan lahjarasiassa ja sisältää 100 cl. jonka alkoholiprosentti on 40 %. Tämä erikoispainos tarjoaa makuyhdistelmän neljästä eri tammitynnyristä, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja harmonisen makuprofiilin.
Johtopäätös:
Laphroaig 10 years Islay Single Malt on ikoninen viski, joka kantaa Islayn ylpeitä perinteitä. Sen ainutlaatuinen turvemainen ja savuinen luonne yhdessä sen syvän maun ja pitkän jälkimaun kanssa tekevät siitä suosikin viskinharrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Se edustaa Islayn viskiperinnettä ja on pakollinen hankinta kaikille, jotka arvostavat hyvää singlemalta.
Tarkemmat tiedot

Valmistaja

Gardiners of Scotland Ltd. Lesmahagow, Lanarkshire, Scotland, MLII OED www.gardiners-scotland.com

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable