No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L

3 L / No.1

Varastossa

11,66 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L on vaikuttava ja hienostunut vodka, joka tarjoaa täydellisen tasapainon laadun ja puhtauden välillä. 37,5 % alkoholipitoisuuden ja runsaan 3 litran pullon vodka on luotu niille, jotka arvostavat perinteistä tislaustaidetta ja puhdasta makua. No.1 Premium Vodka on kunnianosoitus klassiselle vodkakokemukselle, joten se on olennainen osa kaikkia väkeviä alkoholijuomia.
Sisältö: 3 litraa
Alkoholipitoisuus: 37,5 %
Valmistaja: No.1 Spirits
Tyyppi: Vodka
Makuhuomautuksia: Tälle vodkalle on ominaista sen pehmeä ja puhdas profiili. Siinä on hillitty ja tasapainoinen maku, joka on kevyt ja miellyttävä antaen sileän ja puhtaan lopputuloksen.
Tarjoiluehdotus: No.1 Premium Vodka on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan, jäällä tai tärkeänä ainesosana sekä klassisissa että innovatiivisissa cocktaileissa. Se toimii myös erinomaisesti yhdessä sekoittimien kanssa luomaan yksinkertaisia ​​ja virkistäviä juomia.
Pakkaus: Pullon muotoilu on klassinen ja tyylikäs, mikä heijastaa vodkan ensiluokkaista asemaa ja laatua. Suuri pullon koko tekee siitä huomiota herättävän keskipisteen missä tahansa baarikokouksessa.
Ihanteellinen tarjoilulämpötila: Nauti parhaiten jäähdytettynä, jotta voit nauttia sen sileästä ja puhtaasta luonteesta.
Suositeltu lasityyppi: Klassinen vodkalasi tai tyylikäs cocktaillasi, joka korostaa sen monipuolisuutta ja eleganssia juomissa.
Tietoja valmistajasta:
Laadukkaiden väkevien alkoholijuomien valmistuksen asiantuntemuksestaan ​​tunnustetulla No.1 Spiritsillä on vahvat perinteet valmistaa vodkoja, joissa yhdistyy puhtaus ja maukas hienous.
Historia:
Esittelystään lähtien No.1 Premium Vodka on vakiinnuttanut asemansa vodkan ystävien suosiossa laatuun ja saatavuuteen keskittymisensä ansiosta. Tästä vodkasta on tullut synonyymi luotettavuudelle ja hienostuneisuudelle väkevien alkoholijuomien maailmassa.
Tarjoiluehdotus:
No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät klassista vodkaelämystä. Se sopii erinomaisesti suuriin kokoontumisiin, juhliin tai vaikuttavaksi lisäkkeeksi kotibaariin. Suuren volyymin ja puhtaan maun ansiosta No.1 Premium Vodka sopii monenlaisiin mieltymyksiin ja sopii erinomaisesti erilaisten eleganttien ja virkistävän cocktailien luomiseen.
Tarkemmat tiedot

Market Price

84,99 €

Valmistaja

AB No. 1 Production, SE-462 Vänersborg Sweden

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable