No.1 Spiced White Rum 37,5% 3 ltr.

3 L / No.1

Varastossa

11,66 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
No.1 Spiced White Rum on dynaaminen ja monipuolinen valkoinen rommi, joka tuo lempeän mutta monimutkaisen maun sekä klassisiin että innovatiivisiin cocktaileihin. Pulloltaan 3 litraa tämä rommi on suunniteltu juhlien keskipisteeksi ja se on ihanteellinen suurempien erien luomiseen suosikkijuomiasi.
Tilavuus: 3 litraa
Alkoholipitoisuus: 37,5 %
Valmistaja: No.1
Tyyppi: Mausteinen valkoinen rommi
Alkuperä: Ruotsi
Maistamisen muistiinpanoja:
Ulkonäkö: Lasissa kristallinkirkas, mikä osoittaa puhtauden ja suodatuksen.
Tuoksu: Tuoreet ja raikkaat aromit, joissa on aavistus vaniljaa, sitrushedelmiä ja kevyitä mausteita, jotka täydentävät makeaa rommin tuoksua.
Maku: Pehmeä ja tasapainoinen paletti, jossa on makean sokeriruo'on vivahteita, yrttien sekoitus ja mukava mausteinen profiili, joka antaa raikkaan hengityksen valkoiselle rommille.
Jälkimaku: Kevyt ja miellyttävä, jatkuva makeus ja hienovarainen mausteinen lämpö, ​​joka kutsuu toistuvaan nautintoon.
Tietoja valmistajasta:
No.1 on innovatiivinen ruotsalainen tuottaja, joka on erikoistunut premium-mausteisen valkorommin valmistukseen. He käyttävät perinteisiä tislausmenetelmiä yhdistettynä nykyaikaisiin tekniikoihin luodakseen ainutlaatuisen ja tasapainoisen makuprofiilin. Valmistajan sitoutuminen laatuun näkyy ainesosien huolellisessa valinnassa ja niiden kestävissä käytännöissä.
Historia:
No.1 Spiced White Rum luotiin tarjoamaan modernia käännettä perinteiseen valkoiseen rommiin, ja se on suunnattu niin baarimikoille kuin rommin ystäville. Ruotsin pitkien öiden ja lyhyiden päivien inspiroima rommi on suunniteltu valaisemaan kaikkia kokoontumisia täyteläisellä maullaan ja monipuolisuudellaan. Vaikka se on suhteellisen uusi markkinoilla, se on jo herättänyt huomiota erottuvan muotoilunsa ja herkullisen makuprofiilinsa ansiosta.
Tarjoiluehdotus:
No.1 Spiced White Rum sopii erinomaisesti erilaisten cocktailien valmistukseen klassisesta Mojitosta maustettuun rommipunchiin. Se sopii erinomaisesti myös yksinkertaisempiin annoksiin, kuten rommiin ja koksiin, tai ripauksella soodaa ja limepalaa virkistäväksi juomaksi. Suuren volyyminsä ansiosta se on ihanteellinen myös baareihin ja ravintoloihin oman juoman luomiseen tai rommiharrastajille, jotka nauttivat kotisekoitusten kokeilemisesta.
Tarkemmat tiedot

Market Price

84,99 €

Valmistaja

AB No. 1 Production, SE-462 Vänersborg Sweden