Brugal Ron 1888 40% 0,70L

0.7 L / Brugal

Varastossa

81,41 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Brugal Ron 1888 on hieno rommi, joka tunnetaan syvyydestään ja monimutkaisuudestaan ​​ja heijastaa sen luomisen takana olevaa rikasta historiaa ja käsityötaitoa. Tämä on rommi, joka on läpikäynyt ainutlaatuisen kaksinkertaisen vanhenemisprosessin ensin amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja sitten espanjalaisissa sherrytynnyreissä, mikä on johtanut ainutlaatuiseen makuprofiiliin.
Tilavuus: 0,70 litraa
Alkoholipitoisuus: 40 %
Valmistaja: Brugal & Co.
Tyyppi: Premium Double Aged -huone
Alkuperä: Dominikaaninen tasavalta
Maistamisen muistiinpanoja:
Ulkonäkö: Syvä meripihkanvärinen kullanvärinen väri, joka heijastaa rommin laatua ja ikääntymistä.
Tuoksu: Aromit ovat täyteläisiä ja kutsuvia, ja niissä on kuivattuja hedelmiä, puuta ja ripaus paahdettua karamellia sherrytynnyreistä.
Maku: Paletissa Brugal 1888 tarjoaa elegantin tasapainon makeuden ja mausteisuuden välillä, ja siinä on tummaa suklaata, kahvia ja kuivattuja hedelmiä, joita seuraa hienovaraisia ​​savun ja vaniljan vivahteita.
Jälkimaku: Pitkä ja miellyttävä, lämmittävä ja mausteinen jälkimaku, joka jättää pysyvän vaikutelman.
Tietoja valmistajasta:
Brugal & Co. on pitkä rommintuotannon historia aina vuoteen 1888 asti. Yritys on tunnettu tiukasta laadunvalvonnastaan ​​sekä tislauksen ja vanhentamisen innovaatioistaan, mikä johtaa poikkeuksellisiin rommituotteisiin.
Historia:
Brugal 1888 juhlii Brugal-perheen sukupolvelta toiselle siirtymää perintöä ja asiantuntemusta, ja sen tuotannon jokainen osa on suunniteltu kunnioittamaan perustajan Andrés Brugal Montanerin visiota luoda poikkeuksellisia rommeja.
Tarjoiluehdotus:
Brugal 1888 on ihanteellinen nautittavaksi siistinä, mahdollisesti jääpalan kanssa avaamaan monimutkaisia ​​aromeja ja makuja. Se voi myös olla hyödyllinen lisä premium-cocktaileihin, joissa sen syvyys ja luonne voivat loistaa, kuten päivitetty Old Fashioned tai Manhattan.
Tarkemmat tiedot

Market Price

68,49 €

Valmistaja

The Edrington Group 2500 Great Western Road Glasgow, G15 6RW Scotland

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable