Chivas Regal 12 years 40% 1 L

1 L / Chivas Regal

Varastossa

48,99 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja edullista
  • Useita tarjouksia
  • Osta enemmän ja säästät enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksutapa
  • Laaja valikoima tunnettuja tuotteita edullisesti Saksasta

Kuvaus
Tuotteen nimi: Chivas Regal - 12 vuotta vanha
Sisältö: 1 litra
Alkoholipitoisuus: 40 % til.
Maa: Skotlanti
Tyyppi: Blended Scotch Whisky
Kannen tyyppi: Kierrekorkki
Historia:
Chivas Regalin loivat veljet John ja James Chivas. Vanhan koulun kauppiaina laatu ja palvelu olivat heille aina äärimmäisen tärkeitä. He jopa toimittivat Englannin kuninkaalliseen taloon. Haluakseen tarjota asiakkailleen tasaista laatua ja makua veljekset alkoivat sekoittaa viskitynnyreitä keskenään 1800-luvun puolivälissä. Näitä tynnyreitä säilytettiin kellarissa liiketoiminnan aikana, ja ne ostettiin ympäröiviltä tislaamilta, pääasiassa Speysiden alueelta Koillis-Skotlannista.
Chivas Regal, jonka maailma tuntee nykyään, lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 1938. Siitä tuli nopeasti menestys, ja sitä myydään nyt yli 200 maassa ympäri maailmaa. Chivas Regalista on tullut ylellisyyden symboli, ja se tunnetaan yhtenä maailman ikonisimmista viskeistä.
Makuprofiili:
Chivas Regal 12 years Whisky on rikas ja sileä sekoitus, jossa yhdistyvät tyyli, aines ja perinteet modernilla otteella. Se on valmistettu sekoituksesta eri skotlantilaisia ​​mallas- ja viljaviskejä, jotka kaikki ovat vanhentuneet vähintään 12 vuotta.
Lisätietoja:
Chivas Regal XV on 15 vuotta vanha Original Blended Scotch Whisky, joka on muun muassa kypsytetty entisissä ranskalaisissa konjakkitammitynnyreissä. Tämä viski on uskomattoman pehmeä ja hedelmäinen, ja siinä on haudutettuja päärynöitä, karamellia ja aavistus vaniljaa, mikä johtaa ihanan samettiseen rakenteeseen.
Sovellus:
Chivas Regal 12 years on täydellinen nautittavaksi siistinä, jään kanssa tai klassisessa cocktailissa. Rikkaan historiansa ja maun syvyyden ansiosta se on ihanteellinen myös erityistilaisuuksiin tai lahjaksi.
Tarkemmat tiedot

Market Price

63,27 €

Valmistaja

Chivas Brothers Ltd.Seafield Ave Keith Banffshire AB55 5BS UK